• "Cand ma rugam din adancul inimii, totul in jurul meu imi parea minunat: copacii, iarba, pasarile, pamantul, aerul, lumina, toate pareau a-mi spune ca exista pentru om, ca sunt marturia iubirii lui Dumnezeu pentru om, ca totul se roaga si totul canta marire lui Dumnezeu. Asa am ajuns sa inteleg ceea ce Filocalia numeste cunoasterea graiului fapturilor... Simteam o dragoste mistuitoare pentru Iisus si pentru intreaga creatie." (Pelerinul Rus)

Adi si Iulia ~ Poveste desenata cu lumina

 Cu greu mi-as putea imagina

un pamant pustiu, rotindu-se

in jurul soarelui…

(Nichita Stanescu)

Ei sunt Adi si Iulia si e imposibil sa nu-i iubesti. Sunt colorati, veseli, plini de iubire, de  daruire …Si azi, cand scriu acset articol, sunt trei. In Iulia creste o minune, un rod al iubirii lor fara margini.

Ne-au devenit prieteni.

Pe ei i-am cunoscut la un targ de nunti. De asta mi-e greu sa renunt la targurile acestea ce uneori imi par fara rost. Pentru ca acolo am intalnit cativa oameni pretiosi fara de care nu-mi inchipui viata.

Sunt pozele unui inceput de primavara, din livada mult iubita.  Acolo se lega si inceputul prieteniei noastre.

De ei ma leaga si intalnirile neprogramate. Ies foarte rar in oras. Cand ies obisnuiesc sa merg pe o scurtatura. E de fapt o carare a ruinelor. Inchipuiti-va ce sentiment maret ma cuprinde cand pasind pe o asemenea carare ii zaresc pe ei (colorati, veseli, senini).:)Si daca nu-i gasesc pe carare sigur dau de ei prin pasajul garii sau pe strazile de langa. Asa se face ca ei, neprogramat de noi pamantenii, mi-au inseninat multe din clipele vietii.

Sunt asa multe de spus despre ei….Voi mai spune cate ceva si la postarea nuntii lor…

Daca vreti sa le cunoasteti munca puteti sa vizitati blogul lor http://www.obiectedecorate.ro/

Acum…voi face putina liniste…

 

 

Pin itShare on FBTweetFacebookBack to Top

show hide 1 comment

Iulia si Adi - November 22, 2012 - 9:40 am

Andreea…no comment :)

Va imbratisam dragii nostri! Pana la o noua intalnire in Realitate :), Acolo unde hotaraste Doamne-Doamne :)

Eu, Adi si minunea noastra mica (sau MAARE :))