• "Cand ma rugam din adancul inimii, totul in jurul meu imi parea minunat: copacii, iarba, pasarile, pamantul, aerul, lumina, toate pareau a-mi spune ca exista pentru om, ca sunt marturia iubirii lui Dumnezeu pentru om, ca totul se roaga si totul canta marire lui Dumnezeu. Asa am ajuns sa inteleg ceea ce Filocalia numeste cunoasterea graiului fapturilor... Simteam o dragoste mistuitoare pentru Iisus si pentru intreaga creatie." (Pelerinul Rus)

Femeia…din coasta pe care o luase din om…

Aşa că Domnul Dumnezeu a trimis un somn adânc peste Adam, iar acesta a adormit.

Atunci Domnul a luat una dintre coastele lui şi a închis carnea la locul ei.

Şi, din coasta pe care a luat-o din Adam, Domnul Dumnezeu a făcut o femeie şi i-a adus-o lui Adam.

 Atunci Adam a exclamat: „În sfârşit, aceasta este os din oasele mele şi carne din carnea mea; ea se va numi femeie, pentru că a fost luată din bărbat.

 De aceea bărbatul îşi va lăsa tatăl şi mama şi se va uni cu soţia lui, iar ei vor deveni un singur trup…
(Biblia)
b1
Dumnezeu i-ar fi putut da lui Adam un barbat care sa-i fie prieten, cu care sa se plimbe, sa discute sau sa dezbata lucrurile, daca asta i-ar fi facut placere. Dar Adam avea nevoie de ceva mai mult decat tovarasia animalelor sau prietenia unui barbat. El avea nevoie de un ajutor special proiectat si pregatit sa indeplineasca acest rol. Si Dumnezeu i-a dat o femeie, o femeie “potrivita”, adecvata, corespunzatoare, cu totul potrivita pentru el, creata chiar din trupul lui, din oasele lui.
(Ce inseamna sa fii femeie – Elisabeth Elliot)
b2b3b4b5b6b7b8b11b12b23b13b14b15b16b17b18b19b20b21b22
in acest proiect au fost implicate multe persoane talentate, fara de care nu ar fi existat aceste fotografiiLocatie:  Doamna T,
Make-up Ami Cristea,
Hair Styling : Headline
Styling: Raluca Popa – @Muza Events
Flori: Las Floristas
Macarons : Ioana Crisan
Model : Daniela Tole

Pin itShare on FBTweetFacebookBack to Top

no comments