• "Cand ma rugam din adancul inimii, totul in jurul meu imi parea minunat: copacii, iarba, pasarile, pamantul, aerul, lumina, toate pareau a-mi spune ca exista pentru om, ca sunt marturia iubirii lui Dumnezeu pentru om, ca totul se roaga si totul canta marire lui Dumnezeu. Asa am ajuns sa inteleg ceea ce Filocalia numeste cunoasterea graiului fapturilor... Simteam o dragoste mistuitoare pentru Iisus si pentru intreaga creatie." (Pelerinul Rus)

Florentin si Ioana

Spre locul in care a uitat sa cada ploaia de-atatea imbratisari de soare…

In oras norii grei se varsau fara mila… Acolo parea ca cerul a trait mereu seninatatea…

In oras masini multe, agitatie…Acolo, o alta poveste de iubire desenata cu lumina.

Ne dorim ca cei din fata noastra sa isi poata trai povestea fara rusine, fara teama. Florentin si Ioana ne-au uimit cu frumusestea si naturaletea lor, a gesturilor rupte din ei. Privind fotografiile cu ei sunt fericita. Pot sa vad scene neregizate de noi. Asta ma implineste, asta imi da elan…Nu imi place sa fiu regizorul a ceea ce doar Lumina poate desena.

Va multumim pentru ca ati avut curaj sa Traiti ceea ce in adanc de voi locuieste!

A fost odata o zi ce parea sortita furtunii. Eliberata din bratele tari ale vantului a fost condusa pe culmi de Soare…spre o cetate….

Pin itShare on FBTweetFacebookBack to Top

show hide 1 comment

MinaLisa Photography - July 1, 2013 - 8:17 pm

imi place mult sinceritatea cu care fotografiati, ea da personalitate fotografiilor si fotografiatilor, de aici unicitatea voastra si a lor, atat de bine evidentiata si redata.