• "Cand ma rugam din adancul inimii, totul in jurul meu imi parea minunat: copacii, iarba, pasarile, pamantul, aerul, lumina, toate pareau a-mi spune ca exista pentru om, ca sunt marturia iubirii lui Dumnezeu pentru om, ca totul se roaga si totul canta marire lui Dumnezeu. Asa am ajuns sa inteleg ceea ce Filocalia numeste cunoasterea graiului fapturilor... Simteam o dragoste mistuitoare pentru Iisus si pentru intreaga creatie." (Pelerinul Rus)

Ioan si Ioana ~ Poveste desenata cu lumina

A oprit furtuna, a adus linistea….

(Ps 107)

Ioan si Ioana sunt azi prietenii nostri.

In acea zi calda de vara avea sa inceapa prietenia noastra, fara ca noi sa stim prea multe despre asta.

Fotografia s-a dovedit a fi pentru noi, in anul ce a trecut, un prilej de a cunoaste adancimile sufletului omenesc, dupa ce am privit prelung chipul .

Ioan e artist. Ioana e delicata si in acelasi timp hotarata. Impreuna formeaza un cuplu roditor: de lumina, de cautari, de liniste…. Sunt artisti, ucenicii unui Artist Perfect si Infinit.

Deobicei alegem ultima parte a zilei pentru sedinta foto. Povestea lor s-a derulat in plina amiaza, sub lumina puternica a soarelui. Nu stiu daca exista esec sau greseli in fotografie. Am tendinta sa cred ca tot ceea ce se muleaza pe sufletul nostru e fotografie buna.

Multumim Ioan si Ioana ca ne-ati ales ca fotografi. Pentru noi a fost un real castig… Am gastigat ┬áprieteni minunati.

Multumim Rafael pentru ajutor!

Pin itShare on FBTweetFacebookBack to Top

show hide 1 comment

qwer - October 10, 2012 - 6:57 pm

ce frumos!