• "Cand ma rugam din adancul inimii, totul in jurul meu imi parea minunat: copacii, iarba, pasarile, pamantul, aerul, lumina, toate pareau a-mi spune ca exista pentru om, ca sunt marturia iubirii lui Dumnezeu pentru om, ca totul se roaga si totul canta marire lui Dumnezeu. Asa am ajuns sa inteleg ceea ce Filocalia numeste cunoasterea graiului fapturilor... Simteam o dragoste mistuitoare pentru Iisus si pentru intreaga creatie." (Pelerinul Rus)

Iwein si Laura ~ calatorie de la suflet catre suflet

Unele fotografii au nevoie de un drum lung ca sa se nasca.  Asa se face ca intr-o zi de primavara, cu rucsacii in spate ne urcam in tren si pornim spre Lacul Rosu.  Acolo avea sa inceapa frumosul proces al nasterii din brazi, muntii, un soare cald (asemeni soarelui de vara) si chipuri noi. Nu stiu cum se vad fotografiile din voi…dar pentru noi sunt un fior al adevaratei calatorii: de la sufletele noastre catre sufletele lor.

Azi, cu drag mare de Iwein si Laura, imprim cateva momente ce ne-au fost trairi inalte, asemeni muntilor…

Cat despre ei…Va spun doar cateva lucruri pentru a lasa loc imaginilor sa spuna mai departe frumusetea lor.

Sunt tineri… Si cred ca Victor Hugo are dreptate cand spune ca tineretea este ca un soare care-si prelungeste rasaritul.

Iwein si Laura sunt un cuplu care se deschide spre exterior spre a imparti din dragostea ce o au si asta e minunat.

Noi am fost primiti cu zambete calde, cu peisaje de vis, cu oameni speciali.

Va multumim ca ne-ati primit la nunta voastra si ne-ati lasat sa descoperim inca o data cat de frumos si delicat a creat Dumnezeu fiinta umana!

 

Pin itShare on FBTweetFacebookBack to Top

show hide 4 comments

admin - July 1, 2013 - 8:27 pm

Multumim Alex! Sunt foarte pretioase cuvintele ce vin din partea ta.

Alexandru - July 1, 2013 - 8:08 pm

Foarte frumoase, cu multa sinceritate, fara pic de emfaza!

Madalina Baban - June 8, 2013 - 8:05 pm

Credeti-ma ca mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele voastre…sunt superbe si emana dragostea si fericirea care o simtiti.Sunteti frumosi si pe dinafara si pe dinauntru , asta se reflecta si in pozele voastre, si Laura ai fost o mireasa superba Ati avut un fotograf care a stiut sa prinda foarte bine esenta lucrurilor in impostaze superbe, felicitari!!!

Unguras Lucian - June 8, 2013 - 2:57 pm

… the pictures are wonderful ….