• "Cand ma rugam din adancul inimii, totul in jurul meu imi parea minunat: copacii, iarba, pasarile, pamantul, aerul, lumina, toate pareau a-mi spune ca exista pentru om, ca sunt marturia iubirii lui Dumnezeu pentru om, ca totul se roaga si totul canta marire lui Dumnezeu. Asa am ajuns sa inteleg ceea ce Filocalia numeste cunoasterea graiului fapturilor... Simteam o dragoste mistuitoare pentru Iisus si pentru intreaga creatie." (Pelerinul Rus)

Ovidiu si Liana ~ in zbor de fluturi

” A Ta este ziua, a Ta este si noaptea;

Tu ai asezat lumina si soarele

Tu ai statornicit toate hotarele pamantului,

Tu ai randuit vara si iarna”

(Psalmul 74)

Ovidiu si Liana sunt dintre cei ce traiesc prin arta. Nu stiu exact cum se face dar ne-au devenit prieteni din primele minute in care am vorbit cu ei.

Stiti si voi cum in viata exista oameni pe care desi nu ii cunosti poti impartasi la nesfarsit cu ei, ganduri, ideei, vise, dureri. Si te trezesti ca razi si plangi langa ei… Astfel, placinta cu dovleac, dealurile, muntii, devin prilejuri sfinte de a zidi o relatie.

Imaginile ce le aduc in fata voastra sunt pictura unui apus … cuprins si trait prin dans, ras, alergare. Mi-ar placea sa puteti ajunge la frumusetea lor din adancuri…asa cum am ajuns si noi…

Va multumim oameni frumosi pentru felul minunat in care v-ati trait povestea in fata noastra!


Pin itShare on FBTweetFacebookBack to Top

show hide 1 comment

Ella - October 19, 2013 - 9:51 pm

Irina pozele astea sunt absolut minunate..incredibil cata emotie transmit.. multumesc