• "Cand ma rugam din adancul inimii, totul in jurul meu imi parea minunat: copacii, iarba, pasarile, pamantul, aerul, lumina, toate pareau a-mi spune ca exista pentru om, ca sunt marturia iubirii lui Dumnezeu pentru om, ca totul se roaga si totul canta marire lui Dumnezeu. Asa am ajuns sa inteleg ceea ce Filocalia numeste cunoasterea graiului fapturilor... Simteam o dragoste mistuitoare pentru Iisus si pentru intreaga creatie." (Pelerinul Rus)

Sorin si Andrada ~ After the wedding

Iubirea,o numai iubirea

ne mangaie duhul zdrobit

ne schimba-n cantare mahnirea

ne-ntoarce seninul dorit.

(Traian Dorz)

Cand ma gandesc la acea zi imi rasar in minte clipele unui apus de zi, ┬ácare a imbratisat livada cu putere…in culorile toamnei.

Am mers spre acel loc cu doi oameni ce ne-au devenit prieteni. Drumul, desi batatorit de pasii nostri, ne parea nou. Iar livada…ea isi pastra in taina frumusetea si o lasa sa ni se descopere cu fiecare nou cadru, cu fiecare pom langa care stateau si carare pe care ei paseau.

In ochii nostri livada se naste mereu.

Sorin si Andrada sunt tineri si plini de energie. Povestea lor, desenata sub privirea noastra, a fost un joc de gesturi, o alergare, un zbor de fluturi albi tesuti din voal peste brandusele abia inflorite. ┬áSunt dintre oamenii ce iubesc Inaltul…

In LINISTE va las sa le priviti profunzimea si jocul…

 

Pin itShare on FBTweetFacebookBack to Top

show hide 1 comment

admin - October 18, 2012 - 5:17 pm

Aici puteti sa vedeti si filmarea din livada. A fost realizata de Gheorghe Filip. Ne-am bucurat sa “muncim” alaturi de el la nunta lor de la Satu Mare si la sedinta de dupa nunta. http://vimeo.com/51667856#