• "Cand ma rugam din adancul inimii, totul in jurul meu imi parea minunat: copacii, iarba, pasarile, pamantul, aerul, lumina, toate pareau a-mi spune ca exista pentru om, ca sunt marturia iubirii lui Dumnezeu pentru om, ca totul se roaga si totul canta marire lui Dumnezeu. Asa am ajuns sa inteleg ceea ce Filocalia numeste cunoasterea graiului fapturilor... Simteam o dragoste mistuitoare pentru Iisus si pentru intreaga creatie." (Pelerinul Rus)

suntem Daniel si Andreea

Andreea,Dani&Rafael08

Noi ne-am inceput povestea acum cativa ani si am spus lumii si lui Dumnezeu ca ne-o vom trai pana moartea ne va desparti.

Povestea noastra are un rod, Rafael, aici pe pamant si un rod in cer…pe care il vom cunoaste la sfarsitul calatoriei pe pamant.

Rafael are 4 ani si uneori e colegul nostru de munca.

Gandurile noastre, pasiunile, viata simpla, vaile si muntii le impartim cu cei ce vor sa ne cunoasca pe blogul Andreei http://andreeastanciu.wordpress.com/.

Iubim oamenii si prin ei invatam ca Dumnezeu se descopera neincetat…ca povestea Lui e scrisa in povestile noastre ..iar povestile noastre se vor termina dincolo de timp ca sa se uneasca cu toate intr-un cantec de slava…si sa nu mai moara niciodata.

LoveroftheLight33

LoveroftheLight06LoveroftheLight19

Ce bine ca s-a nascut fotografia! Prin ea putem sa va aratam si voua o parte din ceea ce iubim….:)

Andreea,Dani&Rafael29

Daniel e pasionat de teologie. A studiat teologie baptistă și teologie ortodoxă și citește foarte mult în acest domeniu.

Eu am studiat asistență socială și am fost atrasă mereu de copiii și adulții cu probleme psihice. În aceștia am descoperit valori îngropate și comori neștiute.

Am locuit într-un oraș mare: Cluj-Napoca până într-o zi cănd am spus că vrem să plecăm …la țară. Nu ne mai găseam locul și ne-am aventurat fără să știm ce înseamnă asta, fără să știm că aceasta va fi cea mai bună decizie a vieții noastre de până acum. Am închiriat o casă într-un sat aproape neștiut și ne-am simplificat foarte mult viața. Credem că simplitatea e una din secretele bucuriei și ale apropierii de Creator.

Andreea-Daniel-Rafael-Family-Lifestyle-Session-Be-Light-Photography070

Viața noastră curge lin și petrecem foarte mult timp împreună. Cultivăm grădina, facem drumeții, creștem două animale: un câine imens și o pisică jucăusă și visăm la o ogradă plină cu animale pentru viitor, vrem să facem homeschooling cu copilașul nostru, facem lucruri de mână pe care le vindem (albume foto lucarte manual, invitații de nuntă, magneți, jurnale, agende….și multeb altele).

Andreea-Daniel-Rafael-Family-Lifestyle-Session-Be-Light-Photography083Andreea-Daniel-Rafael-Family-Lifestyle-Session-Be-Light-Photography089Andreea-Daniel-Rafael-Family-Lifestyle-Session-Be-Light-Photography095 (1)

Suntem vegetarieni și încercăm să mâncăm cât mai natural. Dacă suntem invitați undeva mâncăm ceea ce primim pentru că oricât de nesănătos e ceva..poate fi sfințit prin dragostea celui ce l-a pregătit pentru noi. Mai tare decât hrana ne îmbolnăvește judecata, conflictele, lipsa dragostei.

Suntem creștini. Nu am putea să spunem clar cărei confesiuni îi aparținem pentru că ceea ce suntem azi e un cumul al mai multor confesiuni și locuri prin care am pășit. Îi iubim pe frații noștri ortodocși, pe frații penticostali, pe frații baptiști sau catolici… Credem că mântuirea ne vine prin Hristos! Am găsit oameni minunați în care Dumnezeu strălucea și ei erau lumini în toate confesiunile și de asta nu vom putea niciodată să spunem că o confesiune este mai bună decât cealaltă. Nu suntem de acord cu mândria convertirii la un anumit cult. Suntem însă nespus de bucuroși când vedem vieți transformate de Hristos. Cred că aici cel mai potrivit ar fi un citat din Richard Wurmbrand (un om pe care il admiram cu toata fiinta):

,,Inima mea aparținea lui Cristos, nu unei confesiuni anume, dar luteranismul făcea apel la inima mea mai mult decât alte mișcări creștine.,,

Andreea-Daniel-Rafael-Family-Lifestyle-Session-Be-Light-Photography101

Iubim originalitatea. Ne plac nunțile originale, simple, ieșite din comun. Preferăm o nuntă tip picnic cu 10 oameni fericiți, decât o nuntă mare cu oameni plictisiți. Preferăm nunțile acelea care poartă în ele bucurie, entuziasm, dragostea mirelui pentru mireasă și a miresei pentru mire, nunțile la care se plânge și se râde, nunțile pline de Dumnezeu.

Iubim oamenii mult mult de tot și pentru noi fiecare nuntă e o altă oportunitate de a cunoaște și a lega relații speciale. Credem că fiecare om e un modelaj unic al Unui Artist Perfect și Infinit pe care vrem să Îl întâlnim la sfârșitul călătoriei pe pâmănt.

Andreea-Daniel-Rafael-Family-Lifestyle-Session-Be-Light-Photography097

Fiecare dintre voi, cei ce ne veți fi ,,modele,, sunteți pentru noi un prilej de a descoperi finețea Artistului. Zâmbetul vostru, vocea voastră, privirea, gesturile voastre ne vor învăța mai mult despre cum e Artistul. ..și noi vom fi atât de încântați și fascinați că am descoperit încă o lucrare unică pentru care Îi putem da slavă Celui ce a spus să fiți și ați fost! Fiecare dintre voi sunteți un posibil vecin cu care vom locui într-o zi Cerul…:)

Andreea-Daniel-Rafael-Family-Lifestyle-Session-Be-Light-Photography115 (1)

PS: Toate fotografiile cu noi din această postare sunt opera prietenilor noștri talentați, Dargoș și Laura Ludușan (Be-Light). Lor le muțumim pentru că ne-au desenat atât de frumos cu lumină și le mai mulțumim pentru că ne inspiră neîncetat prin munca lor.

Vă lăsăm în dar un promo pe care l-am realizat împreună cu talentatul Timotei Jinar pentru Săptămâna Căsătoriei….

https://www.youtube.com/watch?v=tuVe28i_ogg

 

 

 

show hide 1 comment

Mioara Gheorghiță - May 23, 2015 - 5:16 pm

Sunteți minunați,Dumnezeu sa va binecuvânteze!

Mari Eu - May 22, 2015 - 7:51 pm

Domnul sa va binecuvinteze!

Ciupe Danut - May 22, 2015 - 3:07 pm

Fiti binecuvantati

Daniel Si Ancuta Mistreanu - May 21, 2015 - 8:36 pm

Mi-a placut tare mult prezentarea voastra si numai datorita faptului ca dpvd spiritual gandim la fel ci si pentru ca am citit randuri scrise cu dragoste:).Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ajute sa cresteti in tot ceea ce faceti!!

Attila Hajos - March 30, 2015 - 4:26 pm

frumos !

Radu Benjamin: Photographer - March 30, 2015 - 10:02 am

Minunat! :)

Tudor - October 18, 2012 - 7:21 pm

Hej Dani… Poti sa imi lasi te rog o oferta de poze. O sa am nunta anul viitor in 3 August si va fi nunta de zi. Multumesc frumos