• "Cand ma rugam din adancul inimii, totul in jurul meu imi parea minunat: copacii, iarba, pasarile, pamantul, aerul, lumina, toate pareau a-mi spune ca exista pentru om, ca sunt marturia iubirii lui Dumnezeu pentru om, ca totul se roaga si totul canta marire lui Dumnezeu. Asa am ajuns sa inteleg ceea ce Filocalia numeste cunoasterea graiului fapturilor... Simteam o dragoste mistuitoare pentru Iisus si pentru intreaga creatie." (Pelerinul Rus)

Adapostiti in Dumnezeu – o familie cu 12 copii

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

”…pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost.”

În țara noastră înflorește o fărâmă din bunătatea lui Dumnezeu. Are 12 petale vii și două frunze verzi ce-și trag seva din Dumnezeu. În verdele lor crud se prepară din minunile nevăzutului ca să fie hrănite cele 12 petale.

Bunătatea lui Dumnezeu e atăt de colorată!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

IMG_4913

Pe Mia și Dani i-am cunoscut de câteva luni. Povestea lor mi-a amprentat ființa. Doi oameni tineri, plecați să-și facă un rost pentru Veșnicie, dezlipiți de carieră și bunuri proprii s-au dus parcă la capăt de lume. Acest capăt îți pare un centru de lume când îl descoperi. Sub aripa inimii lor stau 12 copii. Doi sunt rod al iubirii lor unul pentru altul, zece au devenit rod al iubirii lor pentru Dumnezeu.

Să fii mamă de 12 prunci la 29 de ani e o taină. Tainele cer tăcere și meditație.

Jertfirea propriei ființe de dragul altora e împlinirea unor cuvinte rostite de Mântuitorul nostru, e un ecou viu:

”Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca cineva sufletul său să-şi pună pentru prietenii săi.»

(Ioan 15, 13)

Casa lor e asemeni tarâmului aflat în povești, o poartă prin care se vede o porțiune a Cerului plin de îngeri bucuroși.

Cei 10 prunci abandonați sunt acum adăpostiți în Dumnezeu și El a început să facă din ei jurnale ale răscumpărării. Pe ființa lor se scrie cu răbdare…Dumnezeu. Se scrie astfel încât ei să poată realiza într-o zi cât de iubiți sunt de fapt. Să știe clar și neîndoit că Cel care a trimis suflarea și viața peste ei nu i-a abandonat niciodată, să descopere că sunt valoroși și unici și au un loc de cinste într-o Împărăție fără capăt. Să fie mesageri ai iertării și al loviturii răsplătite cu mângâiere.

12.12.22.33.03.13.3

Eu am avut privilegiul să stau în casa lor două zile și trei nopți.

Vreau să le mulțumesc pentru ochii deschiși prin care se vedea centrul sufletelor și dorul nestins…dorul de iubire, pe care toți îl avem, dar care stă ascuns din cauza ochilor noștri pe care îi ținem închiși chiar și atunci cănd ridicăm pleoapele. Le mulțumesc pentru bucuria și dragostea cu care mi-au mângâiat existența.

3.44.0567810275311

Pruncilor…veți fi oameni mari, schimbători de istorie. De fapt sunteți deja…cel puțin istoria familiei noastre ați schimbat-o.

Pruncilor sunteți flori alese, colecție de parfumuri cerești…nicicând nu ați fost abandonați de Dumnezeu, de Tatăl nostru drag.

121314

Chipurile voastre nu vor fi repetate nicicând. ele sunt mărturia unui Artist dedicat și responsabil, iubitor și iar iubitor…

atât de iubitor că a dat pe Fiul Său ca voi crezând și noi crezând să moștenim Cerul.

151719.11920.1

Pruncilor oare voi știți că pe chipul vostru se vede frumusețea lui Dumnezeu?

20212223.12324.1

Vreau să vă mulțumesc pentru încă un lucru nespus de important…pentru că locuiți acum și în inima familiei mele…

24252628293031323334353637.13738394041.14243.1434445464750

Acum dar să stăm cu toții lângă Dumnezeu.

”Căci Domnul Dumnezeu este un soare și scut,  Domnul dă îndurare și slavă și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană”

FERICE DE OMUL CARE SE ÎNCREDE ÎN EL!

41

 

 

Pin itShare on FBTweetFacebookBack to Top

show hide 5 comments